Motivul pentru care Adi Petre nu a reușit la FCSB! Antrenorul de la noua echipă știe unde a greșit Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 23:39,
adi petre

FCSB a reprezentat de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru anumiți jucători, dar și un punct critic în cariera multor fotbaliști, din cauza presiunii la care sunt supuși de către Gigi Becali!

Atacantul român, Adrian Petre (22 de ani), s-a transferat în perioada de „mercato” din vara acestui an de la FCSB la formația din liga secundă din Italia, Consenza Calcio. După o perioadă de coșmar trăită la echipa lui Gigi Becali, Petre se pare că nu confirmă nici la noua sa echipă, iar antrenorul italienilor a găsit o explicație a scăderii de formă a atacantului.

Roberto Occhiuzzi, antrenorul lui Cosenza Calcio, este de părere că Adi Petre este un jucător foarte sensibil și are nevoie de încrederea celor din jurul său. Occhiuzzi este convins că va veni și vremea tânărului atacant român la formația italiană.

„Adrian Petre a fost urmărit cu multă atenţie de noi în perioada de transferuri din vară. În ultimele săptămâni, a crescut mult şi înţelege ce-i cer. Este un băiat foarte sensibil, care are nevoie să simtă încrederea celor din jurul său. Sunt sigur că va veni şi timpul său, dar eu sunt cel care trebuie să-l fac să se simtă important. Calităţile sale le vom vedea în curând”, a declarat antrenorul lui Cosenza, potrivit Cosenzachannel.it.

Echipa italiană a reuşit să îl aducă pe Adrian Petre de la FCSB sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon, pentru doar 50.000 de euro. În cazul în care se vor hotărî pentru un transfer definitiv, mai devreme sau în vara anului viitor, Cosenza mai trebuie să plătească 250.000 de euro formației bucureștene.

800.000 de euro este cota de transfer a atacantului, conform Transfermarkt.com. Adrian Petre a ajuns la începutul acestui an la FCSB de la formația daneză, Esbjerg fB, contra aceleiași sume la care este cotat în prezent.

Citește și Corneliu Papură are un obiectiv clar pe banca Craiovei: “Vreau să câștigăm fiecare meci și să ne batem la titlu!”

stranieriAdi Petrefcsbrealitateagigi becali
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”