SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

De ce nu a mai plecat Deian Sorescu de la Dinamo: ,,Nu o să ne batem joc, acceptând orice ofertă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 17 septembrie 2021, ora 18:33,
Deian Sorescu şi Mirko Ivanovski
Deian Sorescu şi Mirko Ivanovski

Deian Sorescu e cel mai în formă jucător de la Dinamo. Fotbalistul de 24 de ani are 5 goluri marcate în Liga 1, în primele opt jocuri ale sezonului.

FCSB a încercat să-l transfere pe Deian Sorescu, pe finalul perioadei de mercato, însă cei de la Dinamo au refuzat suma de 700.000 de euro oferită de Gigi Becali.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit de ce nu a plecat Sorescu din Ştefan cel Mare. Acesta spune că tabelul de creditori nu era încă publicat, iar în acele condiţii jucătorul nu putea fi vândut fără acordul lor.

,,Deian Sorescu nu avea niște restanțe foarte mari. S-a avut grijă de Deian. Cât timp cei de la DDB au condus clubul, ei au avut grijă ca Deian să fie într-o situație cât mai bună. El avea speranțe că ar putea pleca la mai bine, speranțe îndreptățite, dar în același timp trebuie să-i fie bine și clubului Dinamo.

Deian mai are contract cu Dinamo până în 2023. Noi îi vom da drumul lui Deian când va exista o ofertă pe valoarea sa.

Judecătorul sindic a publicat tabelul de creditori în ultima zi de transferuri, așa s-a întâmplat. A fost o întâmplare. Până când nu ai un tabel de creditori, nu ai cui să propui spre aprobare ofertele primite. Valoarea lui Deian, pe Transfermarkt, era mult mai mare decât suma care ne-a fost propusă.

Era foarte complicat ca noi să ne asumăm vânzarea lui Deian Sorescu. La vremea respectivă nu aveam cu cine discuta oferta, acesta este motivul principal pentru care nu s-a acceptat oferta.

Nu o să ne batem joc de Dinamo și de dinamoviști, acceptând orice ofertă. Dinamo nu se află într-o situație groaznică în care n-ar avea ce pune pe masă. Nu este o situație groaznică! Multe hiene se află în jurul clubului și așteaptă să ia jucători buni pe sume mici, dar nu se va întâmpla așa ceva! Dacă va exista o ofertă pentru Deian Sorescu pe măsura valorii sale, cu siguranță îl vom vinde.”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Digisport.

Citeşte şi DARIO BONETTI SE AFLĂ ÎNCĂ SUB CONTRACT CU DINAMO: ,,ORICE ANTRENOR AR FI TREBUIT SĂ-ȘI DEPUNĂ DEMISIA DUPĂ REZULTATUL CU FCSB”

realitatearazvan zavaleanudinamosorescutransfer