Motivul pentru care Ion Gheorghe a refuzat-o pe Dinamo: „M-a sunat tatăl lui”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 03 iulie 2020, ora 11:49,
ion gheorghe voluntari

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo a dat detalii cu privire la situația mijlocașului aflat acum la FC Voluntari. 

Acesta a reapărut pe „radarul” lui Dinamo după ultimele sale evoluții, atunci când a contribuit decisiv la două victorii ale ilfovenilor. Câinii ar fi interesați să îl aducă înapoi la echipă și ar fi dispuți să achite și clauza de 50.000 de euro care l-ar elibera pe jucător de actualul său club.

Doar că Ion Gheorghe nu este încântat atât de situația în care se află acum gruparea din Ștefan cel Mare cât și de felul în care a fost tratat atunci când a fost nevoit să îi părăsească pe roș-albi. Gabi Răduță a povestit cu lux de amănunte scena în care mijlocașul a fost umilit de șefii lui Dinamo.

„O să se creeze o mare presiune pe el, că așa s-a întâmplat pe parcursul timpului. El nu refuză Dinamo, el este un copil cerebral. Eu am crezut că Ion Gheorghe poate să facă diferența la prima echipă, dar nu a fost primit la antrenamentele echipei. Nici nu l-au lăsat să intre la baza din Săftica. Nu l-au lăsat, i-au zis că nu e de echipa mare. M-a sunat și tatăl lui”, a spus Gabi Răduță pentru Pro Sport.

Ion Gheorghe a jucat la Dinamo doar 5 meciuri oficiale la prima echipă, înainte să ajungă la Voluntari unde cota lui a crescut foarte mult. În două sezoane petrecute la ilfoveni a marcat 4 goluri în 67 de jocuri, în toate competițiile.

CITEȘTE ȘI –>> Ultima mutare pe care are de gând să o facă Florin Talpan! Juristul MApN e gata să dea o mare lovitură

 

 

gabi radutadinamoion gheorghemotive refuzfc voluntari
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”