EXCLUSIV | Detalii incredibile! De ce nu renunță Badea la Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 21 mai 2020, ora 20:30,
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Negoiță încearcă deja de câțiva ani să vândă clubul Dinamo, însă nu sunt mulți cei care să se înghesuie să preia clubul din „Ștefan cel Mare”.

Multă lume pune lipsa de interes a investitorilor față de clubul din „Groapă” pe seama faptului că Nicolae Badea ar fi cel care deține, de fapt, adevăratul patrimoniu al lui Dinamo și anume: numele, sigla și palmaresul.

Claudiu Vaișcovici a încercat să ofere o explicație în ceea ce privește motivului care îl determină pe Nicolae Badea să nu renunțe la procentele pe care le deține la Dinamo, pentru a facilita vânzarea clubului către un alt investitor.

„Pentru că ar trebui să dea niște bani la stat. Așa am auzit. Nu știu sigur. Dar trebuie să dea niște bani la stat și din ce știu eu… așa se spune, ce vorbește târgul, dânsul a făcut echipa aia și a spus așa: a făcut echipa aia de Divizia D și când va vinde, banii pe jucătorii care se vând vor veni la stat. E o chestie de genul ăsta.

Așa se aude, așa vorbește lumea, că dacă dânsul ar da și procentele alea, ar trebui să dea și vreo 20 și ceva de milioane pe la stat și nu de lei, a spus Claudiu Vaișcovici pentru realitateasportiva.net.

Ionuț Negoiță a fost la un pas să vândă clubul Dinamo către un fond de investiții din Spania, însă tranzacția a căzut după ce actualul acționar majoritar al clubului din „Groapă” s-ar fi înțeles cu fanii în privința cedării clubului către suporterii din PCH.

Comentăm împreună subiectul vânzării clubului Dinamo

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună subiectul vânzării clubului Dinamo➡️Își dorește cu adevărat Negoiță să vândă sau are alte interese?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! ?⚠️www.realitateasportiva.net ⚠️

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 20 mai 2020

Citește și • EXCLUSIV | Ionuț Negoiță, pus la zid de către un dinamovist! “Cum a făcut milioane de euro?”

cainii rosiiclaudiu vaiscovicidezvaluirinicolae badeaNegoitadinamoactiuni