SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Motivul pentru care Toni Iuruc nu este alături de Simona Halep în SUA! Ce afacere dirijează în România

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 august 2021, ora 11:30,
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC

Simona Halep şi Toni Iuruc stau foarte departe unul de altul acum, pentru că sportiva se află în SUA, unde participă la turneele de hard.

După ce i-a dat inelul de logodnă, între cei doi se va cumula acum cea mai mare pauză, deoarece Toni Iuruc a ales să rămână în România pentru a se ocupa de afaceri. În 2021, acesta a însoţit-o pe Halep la toate turneele la care jucătoarea de tenis a participat, dar de data aceasta nu a mai însoţit-o pe sportivă şi-n America.

După ce a jucat deja la Montreal şi Cincinnati, Simona Halep se pregăteşe acum pentru US Open (30 august – 12 septembrie).

Între timp, Toni Iuruc se află în România, unde supravegehază o afacere care este în creştere. Mai exact, iubitul Simonei monitorizează o afacere cu imobiliare, de unde îi vin cei mai mulţi bani acestuia, iar în prezent Toni Iuruc se ocupă de ridicarea unei clădiri în Sectorul 2 al Capitalei, în zona Floreasca, potrivit evz.ro.

Cu business-uri estomate la câteva milioane de euro, Toni Iuruc încasează lunar peste 100.000 de euro doar din chirii. Acesta a intrat în afaceri în urmă cu 20 de ani.

CITEȘTE ȘI URMĂRILE RETRAGERII DE LA CINCINNATI! CE LOC VA OCUPA SIMONA HALEP ÎN CLASAMENTUL WTA

suaafacerisimona haleprealitateaus openToni Iuruc