SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Motivul rupturii dintre Alexandru Creţu şi FCSB! Ce s-a întâmplat între fotbalist şi Gigi Becali

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 17:24,
Gigi Becali şi Alexandru Creţu
Gigi Becali şi Alexandru Creţu

Alexandru Creţu a venit în vară la FCSB, după ce Gigi Becali a insistat foarte mult pentru serviciile sale, însă după câteva meciuri a părăsit echipa bucureşteană.

Un meci cu Rapidul a făcut ca Alexandru Creţu să plece de la echipa ,,roş-albastră”. Acesta a dat pe lângă minge, care ulterior a ricoşat din colegul Vinicius în propria poartă, iar giuleştenii s-au impus cu scorul de 1-0 pe Naţional Arena.

După acel meci, Gigi Becali l-a anunţat pe fotbalist că este liber să-şi caute altă echipă la care să evolueze şi implicit să plece de la FCSB. Deşi la echipă a venit Edi Iordănescu, Alexandru Creţu nu a mai rămas la FCSB.

După ce a avut mai multe convorbiri cu Gigi Becali, pe tema rezilierii contractului, fotbalistul i-ar fi închis şi telefonul în nas lui Gigi Becali, iar asta a dus la ruptura totală dintre cele două părţi, informează ProSport.

Acela a fost momentul în care Gigi Becali nu mai ţinut cont de nimic şi a reziliat înţelegerea cu Alexandru Creţu. Pentru că i-a fost reziliată înţelegerea, Alexandru Creţu s-a ales cu suma de 280.00 de euro după aventura de la FCSB. Acesta a primit 100.000 de euro la semnătură, 150.000 de euro până la finalul sezonului 2021/2022, dar şi 30.000 de euro pentru cele 2 luni petrecute la formaţia ,,roş-albastră”, mai scrie sursa citată. Între timp, Alexandru Creţu a semnat cu cei de la CS U Craiova.

Citeşte şi LIGA 1 | PROGRAMUL ETAPEI A 11-A. CÂND SE VA DISPUTA MULT AȘTEPTATUL DERBY FCU CRAIOVA – CSU CRAIOVA

 

liga 1alexandru cretufcsbrealitateagigi becali