Mourinho continuă „înțepăturile” la adresa celor de la AS Roma: „M-a dat afară cineva care se pricepe puțin la fotbal”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 15 februarie 2024, ora 15:26,
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Antrenorul portughez Jos Mourinho, liber de contract de o lună, continuă să trimită „săgeți” către șefii de la AS Roma, de la care a plecat cu scandal.

„Așa este viața, plină de suișuri și coborâșuri, iar eu sunt în creștere, în ciuda acestei demiteri pe cât de surprinzătoare, pe atât de nedrepte”.

Într-un articol publicat de Pulse Nigeria, care l-a contactat pentru a comenta meciurile din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, managerul de 61 de ani și-a exprimat frustrarea de a nu fi prezent în mijlocul evenimentelor europene.

Textul a apărut chiar în ziua în care AS Roma va evolua în turul „16-imilor” Europa League, împotriva lui Feyenord pe „Olimpico”.

„Nu voi fi prezent la fazele finale, nu pentru că am fost deja eliminat, ci pentru că am fost «curățat» de cineva care nu se pricepe prea bine la fotbal. Așa este viața, plină de suișuri și coborâșuri, iar eu sunt în creștere, în ciuda acestei demiteri pe cât de surprinzătoare, pe atât de nedrepte.

Însă mă voi întoarce, și cu și mai mult entuziasm și încredere, pentru aceste jocuri sub egida UEFA”, anunță tehnicianul lusitan, al cărui nume este intens vehiculat în ultima vreme de media italiană ca posibil înlocuitor al lui Thomas Tuchel la Bayern. Aceste „înțepături” sunt îndreptate către Dan Friedkin, proprietarul clubului giallorosso.

 

jose mourinhoEuropa LeagueFeyenordas roma