Mulțescu a dezvăluit cine l-a convins să revină antrenor la Dinamo: „Mi-a spus să dau răspunsul a doua zi”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 23:47,
multescu-dinamo

Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că cel care l-a contactat pentru a reveni pe postul de antrenor al lui Dinamo este Marian Iuhas. Omul de afaceri ajută clubul din Ștefan cel Mare, în mod constant.

Tehnicianul a mai spus și că ar putea păstra sistemul de joc folosit de Ionel Gane.

E o echipă care s-a manifestat cu plusuri și minusuri, sunt doar de două zile. Am de schimbat unele lucruri, dar e posibil să păstrez sistemul cu trei fundași centrali. Au fost și greșeli, dar și execuții excelente ale adversarilor. Am fost apelat de unul dintre conducători, nu de la DDB. De unul dintre patroni, de domnul Iuhas. Mi-a spus să dau răspunsul a doua zi.

Nu puteam să pun condiții, să vedem dacă merge treaba. Data trecută, am fost la zi pentru că am renunțat la o sumă importantă de bani, a fost o discuție”, a spus Gigi Mulțescu, la Digi Sport.

Deși Poli Iași nu mai bate pe nimeni și este pe ultimul loc în Liga 1, noul antrenor al lui Dinamo știe că moldovenii pot să le pună probleme câinilor, amintind de victoria la scor obținută de gruparea din Copou cu FCSB, scor 5-2.

După 27 de meciuri disputate, Dinamo ocupă locul 14 (antepenultimul) în clasamentul Ligii I. Umătoarea partidă a alb-roșilor va fi contra lanternei roșii, Poli Iași.

Iașiul are un lot foarte bun, au avut și rezultate bune, au bătut FCSB, deci meciul este foarte greu. Trebuie neapărat să câștigăm! Nu mi-e frică de retrogradare, mai sunt foarte multe meciuri până la sfârșitul playout-ului. Nu mă preocupă ideea asta”, a mai spus Mulțescu.

Citește și Dinamo a scăpat de o datorie imensă: „S-a făcut dreptate! Câinilor, luptăm pe toate fronturile”

 

mulțesculiga 1dinamofotbalrealitateaantrenor
Eriksen la pamant

Danemarca putea pierde la masa verde meciul cu Finlanda, după cazul lui Eriksen! Dezvăluirile nordicilor

Italian football Serie A match – Juventus FC italian football Serie A season 2020/2021 (Archives)

Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Mihăilă la Parma. Anunțul presei din Italia