FCSB și-a găsit stadion! Mustață anunță: „Noi vrem să jucăm în Ghencea și așa o să se întâmple!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021, ora 08:35,
Gheorghe Mustață, FCSB
Gheorghe Mustață, FCSB

Liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a vorbit despre planul suporterilor echipei din Liga 1 de a juca pe stadionul din Ghencea!

FCSB este nevoită să evolueze acum la Giurgiu partidele de acasă, după ce a fost alungată de pe Arena Națională ca urmare a pregătirii celui mai mare stadion al țării pentru EURO 2020. După ce ieri au reclamat că acest lucru va contribui decisiv în meciurile decisive ale roș-albaștrilor din acest sezon, acum, suporterii FCSB-ului au venit cu un mesaj categoric.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit că în acest moment planul suporterilor liderului din Liga 1 este de a întoarce echipa pe stadionul din Ghencea și inclusiv Gigi Becali știe despre acest lucru. Mustață este sigur că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă și consideră că Armata nu poate vira în acest moment suma de un milion de euro necesară întreținerii arenei pentru fiecare an.

mustata

Noi vrem să jucăm în Ghencea, iar Gigi Becali este conștient de dorința noastră și va ține în mod sigur cont de ea. Și o să vedeți că așa o să se întâmple. Am văzut și noi că a fost declarată public suma care trebuie plătită pentru întreținerea acestui stadion, iar cetățenii români vor plăti din banii lor 1 milion de euro.

De unde vor scoate cei de la MApN și de la CSA 1 milion de euro? Din bugetul Statului? Adică nu sunt bani de pensii, dar din bugetul Statului se va aloca 1 milion de euro pentru întreținerea stadionului din Ghencea? Hai să fim serioși!

Dar, dacă totuși cetățenilor români le convine acest lucru, atunci aia este. Ca să joci în Ghencea trebuie să plătești chirie 30.000 de euro pe lună, iar dacă tu nu vrei să iei banii ăștia de la Gigi Becali, ca să mai amortizezi din cheltuieli, atunci înseamnă că ai un mare interes. Vă repet: noi vrem să jucăm în Ghencea și așa o să se întâmple!”, a spus Mustață, potrivit Pro Sport.

Citește și Reacția lui Gigi Becali când a aflat cât costă întreținerea stadionului Ghencea: “Să vină Talpan cu milionul de euro!”

liga 1mustatafcsbrealitateadeclaratiistadion Ghencea