Mustață explică de ce rivalii de la CSA Steaua nu au pregătit niciun eveniment pentru 7 mai 1986

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 13:05,
Steaua 86

Pe data de 7 mai 1986, Steaua București se încorona drept regina Europa grație succesului în fața Barcelonei în finala de la Sevilla.

După ce Helmuth Duckadam a apărat patru lovituri de la 11 metri, Steaua câștiga pentru prima și singura dată Cupa Campionilor Europeni, o performață unică pentru orice echipă din fotbalul românesc.

La 35 ani distanță, oficialii Clubului Sportiv al Armatei au anunțat că nu vor organiza niciun moment aniversar în data de 7 mai. Evenimentul special ar fi trebuit să aibă loc pe noul stadion din Ghencea.

Liderul galeriei rivalilor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a explicat pentru ProSport de ce George Ogăraru, managerul celor de la CSA Steaua și cel însărcinat să se ocupe cu pregătirea evenimentului, nu a reușit să îi reunească laolaltă pe eroii de la Sevilla.

„Știam de două săptămâni că cei de la CSA voiau să organizeze acolo pe Ghencea o reunire a foștilor câștigători ai Cupei Campionilor Europeni. Dar din start ei aveau două mari probleme. Recepția nu este făcută pe stadion, iar această arenă încă nu le este predată lor, iar apoi era și problema cu Gică Hagi.

Nu poti să îi inviți pe acești oameni pe stadionul ăla și să îl pui și pe Hagi acolo printre ei pe poze.Vă dați seama ce stelist adevărat este ăla care a făcut lista cu pozele foștilor câștigători ai Cupei Campionilor dacă el nu stia că Gică Hagi în 86 era la Sportul Studențesc?”, a spus liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB.

Din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de aceasta, nici galeria FCSB-ului nu va desfășura niciun eveniment de o asemenea amploare pentru întreg fotbalul românesc.

CITEȘTE ȘI –>> Nicio sărbătoare la 35 de ani de la câștigarea CCE! Ogăraru, fără soluții! Ce spun eroii de la Sevilla

steaua 86realitateacsa steauamustatafcsb
FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”

halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie