SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mustață, gata să ia FCSB din mâinile lui Gigi Becali: „Așteptăm numărul de cont unde să trimitem 10 milioane de euro!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 11:20,
Gheorghe Mustata
Gheorghe Mustata

Situația de la FCSB devine una tot mai serioasă, iar anunțul lui Gigi Becali că vinde clubul i-a determinat pe suporteri să facă tot posibilul pentru a pune mâna pe echipă în cel mai scurt timp!

Gigi Becali este tot mai contestat după ultimele evenimente petrecute la FCSB, iar fanii roș-albaștrilor și-au pierdut definitiv răbdarea cu acesta și i-au cerut să vândă echipa și să plece. Auzind asta, Becali le-a transmis suporterilor că este de acord cu acest lucru și cere 10 milioane de euro în schimbul clubului.

Acum, Gheorghe Mustață a dezvăluit că cei din Asociația Salvați Steaua au pregătit o hârtie oficială pe care o vor trimite pe adresa clubului, iar fanii așteaptă un răspuns final din partea afaceristului. În cazul în care Gigi Becali va da undă verde, liderul Peluzei Nord anunță că suporterii sunt gata să vireze în cont suma cerută de acesta în schimbul FCSB-ului.

Gigi Becali
Gigi Becali

“Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară. După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui.

Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an. Este adevărat că toți considerăm că sunt șanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioși și am întrebat oficial dacă și el este la fel.”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Citește și VICTOR BECALI ÎL SUSȚINE PE VĂRUL SĂU: „DE CE SĂ NU VÂNDĂ FCSB?”. MOTIVUL PENTRU CARE CLUBUL COSTĂ 10 MILIOANE DE EURO

gheorghe mustațăliga 1realitateafcsbdeclaratiigigi becali