Mustață nu mai crede în vânzarea FCSB-ului: „E clar! N-are rost să mai continuăm cu ștoul ăsta”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 noiembrie 2021, ora 18:35,
Gheorghe Mustață vs Gigi Becali
Gheorghe Mustață vs Gigi Becali

Intrat într-un conflict cu fanii, din cauza plecării forțate a lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a anunțat că este dispus să vândă FCSB.

Gheorghe Mustață a declarat că suporterii ”roș-albaștrilor”, cu oameni de afaceri în spate, sunt dispuși să cumpere clubul și în acest sens a trimis patronului un document pentru a confirma că totul este oficial.

Totuși, aceștia nu au primit până acum vreun răspuns din partea finanțatorului, astfel că liderul galeriei celor de la FCSB ne se mai așteapă ca acesta să se țină de cuvânt și să vândă formația bucureșteană.

CITEȘTE ȘI –>> PRIMA REACȚIE A LUI GIGI BECALI DUPĂ HOTĂRÂREA LUATĂ DE RAED ARAFAT: „I-A VENIT MINTEA LA CAP”

Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv am cerut răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Mustață, pentru fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI –>> MUSTAȚĂ REVINE CU NOI DETALII DESPRE CUMPĂRAREA FCSB-ULUI: „VOM MERGE LA NEGOCIERI CU DOMNUL BECALI”

vanzare fcsbfcsbgheorghe mustațăgigi becalirealitatea