Mutu le-a transmis un mesaj „tricolorilor”! „Briliantul” are încredere în elevii lui Iordănescu: „Istoricul nostru ne dă forţa necesară!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 18:27,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a vorbit recent despre naționala României, cea care va debuta în preliminariile pentru EURO 2024 cu o partidă contra Andorrei.

Mai exact, „Briliantul” consideră că istoricul naționalei noastre ne dă forța necesară pentru a dobândi adversari de acest gen. Iată ce a spus.

„Istoricul nostru ne dă forţa necesară!”

„(N.r. Cum vezi dubla cu Andorra şi Belarus) Istoricul nostru ne dă forţa necesară pentru a nu ne teme de astfel de echipe. Chiar dacă suntem favoriţi pe foaie, lucrul acesta va trebui demonstrat pe teren. Fotbalul s-a îmbunătăţit peste tot în lume şi vom avea meciuri grele şi cu Andorra, şi cu Belarus.

Ar trebui să câştigăm toate meciurile acolo unde pe foaie suntem favoriţi, pentru a putea spera cu echipele mai importante.

(N.r Crezi că ar putea să fie bătut recordul tău de goluri la echipa naţională, 35?) Nu ştiu, să sperăm. Greu, dar nu imposibil. Avem şi am avut echipe…generaţii de succes. De ce nu putem să avem şi de acum încolo?

Nu are rost să criticăm înainte, să aşteptăm rezultatele”, a spus Adrian Mutu, conform AS.ro.

adi mutunationala Romaniei