ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu rămâne selecționerul naționalei U21! FRF, acord cu „Briliantul” pentru prelungirea înțelegerii

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021, ora 15:03,
mutu
mutu

Selecționerul naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, se pare că va continua pe banca tricolorilor mici!

România U21 a terminat neînvinsă cele trei partide din cadrul grupelor de la EURO 2021, după ce a câștigat contra Ungariei și a remizat cu naționalele Germaniei și Olandei. Aceste rezultate se pare că l-au făcut pe Adrian Mutu să le câștige încrederea celor de la Federația Română de Fotbal, care sunt gata să îi pună „Briliantului” o nouă propunere pe masă.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a vorbit despre situația selecționerului din momentul de față și a dezvăluit că din informațiile sale, acesta va continua pe banca României U21. Oficialul FRF a mărturisit că ambele părți sunt dispuse să înceapă o nouă colaborare, astfel că acum mai lipsește doar un anunț oficial din partea forului național al fotbalului românesc.

mutu stoichita

„Adi Mutu urmează să îşi prelungească contractul, din ce ştiu eu. Bineînţeles. El vrea să rămână şi noi vrem să rămână, vom vedea”a spus Mihai Stoichiţă, potrivit Antena Sport.

Recent, fostul mare impresar român, Giovanni Becali, i-a făcut o scurtă analiză lui Adrian Mutu, în postura de antrenor. Agentul consideră că „Briliantul” este tipul de tehnician echilibrat și îl consideră pe acesta drept următorul selecționer al primei reprezentative a României.

“Dacă cumva ar fi demisionat Rădoi eu îl vedeam pe Adrian Mutu drept viitorul selecționer al României. Asta dacă ar fi să ne luăm după ultimele decizii în privința antrenorilor din partea celor de la FRF. Pe Mutu îl văd mai echilibrat, cu mult mai multă stăpânire de aventură. Culmea, el a fost atacant, dar am văzut cu toții cum și-a aranjat apărarea la EURO 2021. Rezultatele pe care le-a înregistrat Mutu la echipa națională de tineret sunt de remarcat până acum”. a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Greșeala imensă pe care ar putea să o facă Adi Mutu: “De ce s-ar arunca cu capul înainte?”

stoichitafrfmutu contractromania u21declaratiirealitateaadrian mutu