Nadia Comăneci a recunoscut! Drama cumplită prin care ea și soțul său au trecut: ”El a avut. E înfricoșător”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 august 2021, ora 17:26,
NADIA COMĂNECI ȘI BART CONNER
NADIA COMĂNECI ȘI BART CONNER

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-au confruntat ea și Bart Conner, soțul său.

Nadia Comăneci nu a trecut peste durerile mari din timpul competițiilor și a antrenamentelor.

Există durere şi pentru că nu există alternative. Nu există nicio zi în care să nu simţi o durere. Îmi amintesc că, atunci când concuram şi mă antrenam, aveam durere în fiecare zi. De la degetul de la picioare până la spate, încheieturi”, a spus Nadia Comăneci.

Atleta din Statele Unite ale Americii, Simone Biles (24 de ani) s-a accidentat în finala pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, apoi s-a retras din finalele de la individual compus, sărituri, paralele și sol. Ulterior a obținut o medalie de bronz la proba de bârnă.

Sportiva a declarat că suferă de anumite probleme de natură mentală și are nevoie să stea departe de competiții, pentru o perioadă de timp.

Boala la care s-a referit Biles este twisties, o care se manifestă prin pierderea reperelor în aer. Nadia Comăneci a dezăvuit că și soțul ei, Bart, s-a confuntat cu această afecțiune.

Eu nu am suferit niciodată de twisties, uneori mi s-a întâmplat să nu fiu conectată în timp ce făceam exerciţiile, dar nimic serios. Soţul meu (Bart Conner, de două ori campion olimpic pentru SUA – n.r.) le-a avut şi a spus că este înfricoşător şi de obicei se întâmplă atunci când eşti sub o presiune mare. Corpul şi mintea ta nu «comunică».

Gimnastelor nu le place de obicei să vorbească despre asta, Simone a avut dreptate să scoată problema la suprafaţă”, a mărturisit fosta sportivă pentru La Gazzetta dello Sport, potrivit Playsport.

Nadia Comăneci a voorbit și despre viitorul gimnasticii românești: „Nu vă faceţi griji, la Paris vom fi acolo cu gimnaste mai tinere. Muncim la asta. Eu, din America, le dau o mână de ajutor. Nu vă vom dezamăgi”.

Citește și SCENE INCREDIBILE LA UN MECI DE FOTBAL! JUCĂTORII S-AU ARUNCAT PE GAZON PENTRU A SCĂPA DE ATACUL ALBINELOR

realitateabart connernadia comanecidramegimnastica