Narcis Răducan, concluzie după rezultatele inconstante ale oltenilor: „Balint nu e de Craiova cum nici Șumudică nu era de CFR!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 23:04,
Laszlo Balint
Laszlo Balint

Universitatea Craiova are parte de un start de sezon foarte slab. Oltenii traversează o perioadă încărcată, iar rezultatele nu sunt de partea lor.

Narcis Răducan, fostul fotbalist român, a tras o concluzie interesantă în ceea ce privește compatibilitatea dintre Laszlo Balint și echipa sa.

„Este pe un tărâm foarte fierbinte în momentul acesta! Mie mi se pare că nu se potrivește!”

„Evoluțiile din ultimele etape ale Craiovei avertizau că echipa nu merge, nu este cea mai bună versiune a ei și, indiferent de adversar, va avea probleme. Adică n-au ajuns încă la jocul pe care îl doreau.

El (n.r.: Laszlo Balint) este pe un tărâm foarte fierbinte în momentul acesta, știa de la început unde a venit și mie mi se pare ceva mai profund faptul că pare să nu se potrivește filosofia lui de fotbal cu echipa la care activează.

Pentru că el este un antrenor bun, dar mie mi se pare că la Universitatea Craiova ar trebui altceva, un alt profil de antrenor este mai apreciat. Dacă au greșit? Vom vedea la sfârșit.

Mie mi se pare că nu se potrivește în momentul acesta, cum, la un moment dat, aveam impresia că Șumudică nu se potrivește la CFR Cluj.

Și nu putem să spunem că Șumi nu este un antrenor extraordinar la nivelul Ligii 1. Așa mi se pare (n.r.: că pare din alt film). Și uneori comunicarea lui Balint naște discuții”, a declarat Narcis Răducan, pentru Digi Sport.

Sorin Cârțu a lămurit situația transferului lui Ișfan la Craiova! Citește chiar aici!

laszlo balintnarcis raducan