Narcis Răducan rupe tăcerea: ”Presiunea e mare! Nu știu dacă aș mai accepta o ofertă de la FCSB”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 10:37,
narcis raducan

Narcis Răducan (45 ani), fostul director sportiv al FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la formația roș-albastră.

Fostul oficial s-a despărțit de clubul din Capitală la doar câteva luni de la numirea în funcție. Acesta a fost director sportiv al FCSB în perioada august-noiembrie 2019.

Întrebat despre plecarea sa de la clubul roș-albastru, Răducan a explicat că nu a fost surprins și a precizat că era conștient de situația în care se afla.

”N-am fost surprins. Știam ce mă așteaptă, eu am mai fost un mandat acolo. Am venit într-o situație delicată a clubului, rar a mai fost echipa pe acel loc ca în momentul respectiv, deși era ceva temporar. Știam și partea mai puțin plăcută, aceea ca este o instabilitate la nivelul poziției mele și oricând puteam să mă despart.

E neplăcut când nu te simți apreciat. Șocul n-a fost foarte mare, pentru că știam cu cine am de-a face. Nu regret nimic, mi-am făcut meseria. Nu știu ce aș face dacă aș mai primi vreo ofertă de acolo. E un consum energetic, nu știu dacă aș mai accepta din nou. Presiunea e mare. Atunci când ne-am despărțit, Becali mi-a spus că treaba merge bine, ne strângem mâna și asta este.” a declarat Narcis Răducan pentru gsp.ro.

Citește și Un fost jucător de la FCSB e categoric: ”Nu e doar al Armatei stadionul din Ghencea!”

narcis raducangigi becalideclaratiifcsb
profimedia-0615415416

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire