Narcis Răducan știe unde sunt punctele slabe ale FCSB-ului: „Sesizez din nou probleme în partea aceea”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 27 august 2020, ora 15:50,
narcis-raducan

FCSB debutează diseară în preliminariile Europa League, pe Arena Națională, împotriva echipei armene, FC Shirak. Narcis Răducan, avertizează unde este deficitară echipa pregătită de Toni Petrea.

Fost director sportiv de la FCSB este de părere că „roș-albaștrii” ar mai avea nevoie de întăriri în zona centrală. La momentul actual,Toni Petrea are la dispoziție doar doi fundași centrali de meserie, Iulian Cristea și George Miron.

fcsb-valeriu-iftime

„În principiu, FCSB are un lot foarte bun, dar sesizez din nou probleme în partea centrală a defensivei. Sunt probleme care nu s-au rezolvat și stai cu emoții, mai ales că pot apărea accidentări, pot apărea suspendări. E un punct vulnerabil. În rest, sunt jucători foarte valoroși, care au motivație să ajungă jucători mari”, a declarat Narcis Răducan, pentru Gazetă.

Răducan a analizat și partida care va avea loc în această seara și nu crede că băieții lui Petrea vor avea probleme împotriva armenilor.

„FCSB n-a luat jucători răi. Aș da credit noilor veniți. N-a mai fost o campanie de transferuri spectaculoasă, dar s-au adus jucători interesanți și dornici de afirmare”

Eu zic că nu sunt emoții pentru meciul acesta. FCSB e o echipă foarte experimentată în meciurile europene, se capacitează la maximum de regulă. Cred că sunt șanse minore ca ei să se împiedice”, a spus Răducan.

 

CITEȘTE ȘI Mutare importantă realizată de CFR Cluj! Ardelenii au realizat cel de-al doilea transfer al verii

realitateafcsbshiraknarcis raducanpreliminarii europa leaguedeclaratii
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020