Naționala, capitol neîncheiat pentru Pițurcă: ”Dacă ar fi să mă întorc, asta mi-aș dori foarte mult”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 10:26,
Sursa Foto: Profimedia Images
Sursa Foto: Profimedia Images

Victor Pițurcă nu exlude o revenire la echipa națională acolo unde a lăsat lucrurile neterminate.

Fostul atacant și-a petrecut cea mai mare parte din cariera de antrenor pe banca tehnică a selecționatei României și are un mare regret legată de aceasta. Pițurcă a dezvăluit că cea mai mare părere de rău este aceea că nu a reușit să califice naționala României la un campionat mondial.

”Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Ăsta este regretul meu la echipa națională. Visul meu este să duc naționala la un Mondial.

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult. După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu.

Să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc. La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională”, a declarat fostul selecționer, conform as.ro.

Victor Piţurcă, în prezent liber de contract, a pregătit naţionala de fotbal a României în perioadele iunie 1998 – decembrie 1999, decembrie 2004 – aprilie 2009 şi iunie 2011 – octombrie 2014.

CITEȘTE ȘI –>> Victor Piţurcă sare în apărarea lui Rădoi: ,,Numai fraierii ascultă la voi! N-ai voie să-l critici pe Mirel”

revenirerealitateapiturcaregretnationala Romaniei