Neluțu Varga, anunț șoc despre Nicușor Stanciu: „Ne-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 14:07,
Neluțu Varga
Neluțu Varga

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a făcut un anunț despre Nicușor Stanciu, mijlocașul român.

Mai exact, Varga a dezvăluit faptul că Stanciu va fi jucătorul campioanei României. Iată ce a spus despre mijlocașul de 29 de ani.

„Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu!”

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie”, a declarat Neluţu Varga, pentru prosport.ro.

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Stanciu la Rapid! Citește chiar aici!

nicusor stanciunelutu vargacfr cluj