SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

NEWS ALERT | FCSB, ofertă concretă de la Arsenal pentru Ianis Stoica! Anunțul lui Gigi Becali

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 21:53,
Ianis Stoica
Ianis Stoica

Informația conform căreia Ianis Stoica se află în atenția celor de la Arsenal este acum și oficială, după declarațiile lui Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB este aproape să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor, Poate să scoată un profit uriaș de pe urma celui mai în formă fotbalist al vicecampioanei României în momentul de față.

Finanțatorul de 63 de ani a mărturisit că a primit o ofertă concretă de 7,5 milioane de euro din partea clubului englez. Totuși, acesta este de părere că poate forța o sumă mult superioară, astfel că cere zece milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual viitor transfer.

”Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

CITEȘTE ȘI –>> BRITANICII, ULUIŢI DE IANIS STOICA: ,,KYLIAN MBAPPE AL ROMÂNIEI”

În cazul în care lucrurile ajung la un numitor comun, Ianis Stoica va ajunge la fosta campioană a Angliei, actuala ocupantă a locului cinci din Premier League, unde antrenor este Mikel Arteta.

În ultimul meci din Liga 1, fotbalistul care va împlini 19 ani pe 8 decembrie a marcat și a pasat decisiv pentru victoria cu 3-1 în fața celor de la FC Botoșani. În total, în acest sezon, are șase goluri și două assist-uri în 14 meciuri pentru FCSB. Este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

CITEȘTE ȘI –>> LUI GIGI BECALI NU-I VINE SĂ CREADĂ! UN FOTBALIST DE LA FCSB, MONITORIZAT ATENT DE UN CLUB URIAȘ

arsenalgigi becalirealitateaofertaIanis Stoicafcsb