NEWS ALERT | Lovitura de grație pentru Anamaria Prodan! Reghecampf a făcut marele anunț: „Am depus actele de divorț!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 11 octombrie 2021, ora 07:55,

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța, iar marele anunț a fost făcut chiar de antrenorul în vârstă de 46 de ani!

Deși părea la un moment dat o poveste de dragoste care nu duce lipsă de nimic, relația dintre fostul antrenor al FCSB-ului și cunoscuta impresară de fotbaliști s-a transformat radical în ultima vreme. Bănuit că ar avea o relație cu o altă femeie, Reghecampf a dezvăluit acum că a depus actele de divorț, în ciuda faptului că soția sa a negat vehement orice fel de informație de acest gen de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citește și GAME OVER PENTRU ANAMARIA PRODAN! LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI CORINA, IUBITA LUI, VOR DEVENI PĂRINȚI

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, conform CANCAN.RO.

Citește și ANAMARIA PRODAN, GATA DE DIVORȚ? A ANGAJAT DOI AVOCAȚI AMERICANI DE TOP! CINE ÎI VA ASIGURA APĂRAREA

realitateadeclaratiianamaria prodanregghecampfdivorț