NEWS ALERT | Novak Djokovic a fost reținut! Ultimele detalii din Australia

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 08:15,
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

Actualul lider ATP are probleme serioase de pe urma deplasării în Australia, astfel că autoritățile l-au reținut din nou în cursul dimineții de astăzi!

Continuă coșmarul pentru Novak Djokovic în Australia. După ce s-a dovedit că sârbul ar fi mințit în momentul în care a completat formularul înainte de deplasarea spre Melbourne, acum, Nole a primit o lovitură grea.

Potrivit informațiilor CNN, locul 1 ATP a fost reținut în urmă cu doar câteva momente și așteaptă audierile finale de duminică, în care se va stabili dacă va fi sau nu deportat din Australia. Conform ultimelor date, Djokovic a ajuns la hotelul Park, din Melbourne, acolo unde va sta în detenție alături de alți imigranți. Sârbul urmează să fie interogat de către autorități, iar la finalul discuției va fi reținut.

Astfel, verdictul final în cazul lui Novak Djokovic este așteptat cu sufletul la gură în cursul zilei de mâine. Dacă nu va avea succes în apelul său, actualul lider ATP riscă să primească interdicție timp de 3 ani din Australia. Până atunci însă, judecătorii au decis ca audierea finală în cazul lui Djokovic să aibă loc duminică, 16 ianuarie, de la ora locală 09:30 (00:30, ora României).

Citește și Sârbii, revoltaţi de decizia australienilor: ,,Unul dintre cele mai mari scandaluri din acest secol”

atpdjokovicaustralia