Răsturnare de situație! FRF a ales noul selecționer. Cine a câștigat lupta pentru banca României

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022, ora 09:30,
Răzvan Buleanu și Mihai Stoichiță
Răzvan Buleanu și Mihai Stoichiță

Actuala conducere a Federației Române de Fotbal s-a aflat în căutarea unui selecționer, asta după ce Burleanu și Stoichiță au sperat degeaba că vor reuși să îi convingă pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu!

Echipa națională a ratat accederea la barajul pentru turneul din Qatar, iar Mirel Rădoi a anunțat la scurt timp că nu va mai continua colaborarea cu FRF. De atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au avut misiunea de a se orienta rapid spre un nou tehnician, însă refuzurile de care s-au lovit în ultimele săptămâni i-au făcut pe aceștia să se reorienteze spre alte nume.

Deși s-a zvonit că Ladislau Boloni este ca și instalat pe banca naționalei, șefii de la Casa Fotbalului au luat o decizie cu totul neașteptată. Conform informațiilor GSP.ro, federalii l-au ales în cele din urmă pe Adrian Mutu, iar acesta urmează să fie anunțat oficial pe 15 ianuarie, după o ședință a Comitetului Executiv.

Adrian Mutu, sursa foto- Profimedia Images

Principalul motiv pentru care Boloni nu i-a convins pe Burleanu și Stoichiță a fost acela că nu cunoaște îndeajuns de bine fotbalul românesc, de unde a plecat acum 20 de ani. Astfel, cum varianta Edi Iordănescu a picat și ea, „Briliantul” a rămas singurul candidat pentru postul de selecționer, iar relația sa foarte bună cu Mihai Stoichiță a cântărit semnificativ în alegerea finală a celor de la FRF.

Citește și Boloni, primele probleme pe banca României: „Nu mai are răbdare, intra repede în conflicte!”

stoichitaechipa nationalarealitatea.netmutufrfrealitateaburleanuromania