Nicolae Badea, asociere surpriză pentru preluarea lui Dinamo: ”Poate reușesc imposibilul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19:57,
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo în cel mai scurt timp, iar Nicolae Badea este pregătit să preia clubul din Capitală!

Patronul lui Dinamo a anunțat ieri că vrea să vândă 51% din acțiunile clubului pentru 1 leu + 500.000 de euro, sumă ce reprezintă datoriile către jucători și furnizori.

Astfel, după anunțul lui Negoiță, Nicolae Badea (71 ani), fost acționar la Dinamo în perioada 2004-2013, anunță că este pregătit să preia formația din Ștefan cel Mare alături de două nume grele din fotbalul românesc: George Copos și Mircea Lucescu.

”De ce mă mai întrebați pe mine de soarta lui Dinamo? Întrebaţi-i mai bine pe cei care au viziune. Şi acum mai văd pe zidurile din Floreasca îndemnul ”Pleacă, Badea! Comunistule, pleacă!”. Ei, uite că am plecat. Mai mult de 4 campionate, 6 Cupe, o Supercupă şi o calificare în primăvara europeană nu am putut.

De unul singur nu vreau să revin la Dinamo, oricum. M-am tot gândit de ieri, de la faimoasa conferinţă de la coafor, să-i propun lui George Copos să mi se alăture şi să venim împreună la Dinamo. După cum ştiţi, George e cel mai mare dinamovist în viaţă, chiar dacă nu o recunoaşte.

Cu o singură condiţie: eu să plătesc leul, iar George restul. Din ce ştiu eu, îi merg bine afacerile. Sunt convins că George, dacă aş reuşi să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut şi a ajuns la marea performanţă. Vedem ce va fi, poate reuşesc imposibilul” a declarat Nicolae Badea.

Citește și Negoiță, băgat în corzi: ”Fiecare jucător are familie, are rate, probleme, dobitocule!”

declaratiinicolae badealiga 1dinamo