Nicolae Badea, din nou aproape de Dinamo! Pe cine vrea să numească la club într-o funcţie importantă

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 13:11,
nicolae badea

Dinamo Bucureşti nu trece prin cea mai fericită perioadă, după ce în vară clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero.

De atunci, ibericul nu a adus niciun ban la echipă, iar situaţia în Ştefan cel Mare este una foarte grea. Jucătorii sunt neplătiţi, iar cei care nu au mai rezistat acestor condiţii au plecat deja liberi de contract la finalul lui 2020.

Cei care au mai adus bani la club în ultima perioadă au fost suporterii lui Dinamo prin programul DDB. Alături de aceştia a fost şi Nicolae Badea. Acesta a ajutat din umbră clubul din Ştefan cel Mare cu anumite deplasări ale echipei, cazări la hotel sau chiar masa jucătorilor.

Fostul preşedinte deţine în continuare 7% din acţiunile lui Dinamo, iar o revenire a sa la club pare tot mai plauzibilă. După ce un om de încredere de-al său, Marius Bacria, a revenit pe o funcţie oficială la Dinamo, Nicolae Badea este pe cale să mai numească pe cineva într-o fucţie importantă la Dinamo.

Cristian Iancu este numele celui pe care Badea vrea să-l numească în funcţia de manager general la Dinamo, potrivit GSP.ro.

Acesta a mai lucrat la Dinamo şi Rapid pe departamentul de marketing. Iancu ar urma să se ocupe de tot ceea ce ţine de partea administrativă a clubului, mai precizează sursa menţionată.

Cu mari probleme financiare, Dinamo nu o duce chiar bine nici din punct de vedere sportiv. Echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte adunate în clasament, după 19 jocuri disputate în acest sezon.

Citeşte şi Anamaria Prodan nu pierde bani din mutarea lui Man la Parma! Ce sumă fabuloasă primeşte de pe urma jucătorului

realitatealiga 1marius bacrianicolae badeaPablo Cortacerodinamocristian iancu
Octavian Popescu FCSB

Octavian Popescu a fost comparat cu Gică Hagi: „Poate să-l depășească”

chiriches sassuolo

Echipa la care doi români pot forma cuplul de fundași centrali! Cine s-a interesat de Chiricheș și Drăgușin