Nicolae Dică ascute săbiile înaintea meciului cu “U” Cluj-Napoca: „Mi se pare lipsă de respect”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 23:54,
Nicolae Dică
Nicolae Dică

Echipa CS Mioveni va întâlni “U” Cluj-Napoca, în deplasare, în Etapa a 25-a a Superligii. Meciul se joacă pe 10 februarie, de la ora 17:00.

Nicolae Dică dezaprobă atitudinea celor de la “U” Cluj-Napoca

Oficialii clubului ardelean au solicitat ca respectiva confruntare să se joace la Mediaș, deoarece gazonul de pe Cluj Arena arată oribil. Au primit acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal, după care au anunțat public schimbarea.

În paralel, CS Mioveni a rezervat un hotel din Mediaș, după care formația piteșteană a fost anunțată că nu mai poate sta la respectivul stabiliment, deoarece a fost oferit celor de la “U” Cluj-Napoca.

Noi am sunat la Mediaș să rezervăm un hotel și l-am rezervat. Seara ni s-a spus că nu mai putem sta acolo, pentru că stă U Cluj. Ne-au zis cei de acolo să stăm la Sibiu sau Sighișoara.

Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut? Din respect pentru clubul nostru, că am acceptat să jucăm acolo, puteau să stea ei la Sighișoara sau Sibiu. Mi se pare lipsă de respect.

Și am mai aflat că nici nu se va da drumul la încălzire. Sunt curios cum va fi gazonul în ziua meciului. Nu mi se pare că au procedat corect”, a declarat Nicolae Dică, potrivit as.ro.

“U” Cluj-NapocasuperligaEtapa a 25-a