Nicolae Dică este nemulțumit de Joyskim Dawa! Ce-i reproșează fundașului central

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 09:48,
Joyskim Dawa rămâne după antrenamente și lucrează suplimentar pentru a renunța la deprinderile care-i afectează evoluțiile
Joyskim Dawa rămâne după antrenamente și lucrează suplimentar pentru a renunța la deprinderile care-i afectează evoluțiile

Joyskim Dawa a fost adus în această vară de la FC Botoșani, a devenit titular, dar Nicolae Dică este nemulțumit de evoluțiile fundașului.

Dawa are niște deprinderi de când era copil”, dezvăluie Nicolae Dică

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB pe 22 iunie. A jucat în toate cele 9 meciuri ale echipei roș-albastre din Superligă, marcând și un gol, în Etapa a 7-a, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, când scorul final a fost 2-2.

În 8 partide a fost integralist, dar antrenorul Nicolae Dică este, în continuare, nemulțumit de prestațiile jucătorului. „Vizavi de fundașii centrali, într-adevăr, s-a greșit în unele momente.

Dawa are niște deprinderi de când era copil, nu e ușor să scape acum de ele. De exemplu, asta cu ținerea adversarului, nu-i dă drumul. Ok, îl ții, dar ține de șmecheria fotbalistica, îl ții și după îi dai drumul.

Lucrăm chestiile astea cu el și e bine că vrea să se îmbunătațească, rămâne după antrenament cu noi și lucrăm suplimentar.

Pe faza defensivă să nu mai atace mereu, să fie mai precaut, sunt tot felul de lucruri pe care vrem să le îmbunătățim pentru fiecare jucător”, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

Joyskim Dawasuperliganicolae dică