Nicolae Dică, reacție fermă după ce Compagno a plecat de la FCSB: „Este un jucător super profesionist!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 12 februarie 2024, ora 17:44,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Andrea Compagno s-a despărțit de FCSB în această iarnă. Atacantul italian a mers la Tianjin Jinmen Tiger, echipă din China.

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FC Voluntari, a reacționat după plecarea vârfului de 27 de ani de la liderul Ligii 1. Iată ce a spus despre fostul său elev.

„Este un jucător super profesionist!”

La cum arată clasamentul, cred că FCSB are şansele cele mai mari la titlu. Cât am fost acolo, pe mine m-a ajutat foarte mult Compagno. A avut evoluţii foarte bune. Ei nu mai au un alt atacant şi putea să îi mai ajute.

Decizia e a antrenorilor, conducătorului, cei care au vrut să îl vândă. FCSB are acelaşi tip de joc. Este acelaşi tip de joc pe care îl avea FCSB-ul şi când era Compagno în teren.

El este un jucător super profesionist. În primul mandat l-am avut pe Teixeira, care era foarte profesionist. Compagno e la fel, le dădeam exemple celor tineri să înveţe de la el, să facă ceea ce face el pentru că e profesionist.

Eu acolo (n.r. la FC Voluntari) îl am pe Adam Nemec. Este pe acelaşi stil. Îşi face programul după antrenament, sunt foarte asemănători, să ştiţi”, a fost reacția lui Nicolae Dică, conform celor de la Fanatik.

Nicolae Dică l-a pregătit pe Andrea Compagno la FCSB în prima parte a sezonului trecut.

Andrea Compagnonicolae dică