Înlocuirea lui Nicolae Grigore la Rapid, salutată de un fost jucător din Giuleşti: ,,A fost de bun augur schimbarea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 23:33,
grigore2-scaled

Rapid Bucureşti încă mai speră la un loc de play-off, după ce etapa trecută a spulberat-o pe teren propriu pe Dunărea Călăraşi, scor 4-0.

După ce a intrat într-o pasă mai proastă în 2021, Rapid l-a înlocuit pe Nicolae Grigore, fostul antrenor al echipei, cu Mihai Iosif, care a mai pregătit echipa şi în toamnă.

Cristi Dulca, fost jucător la Rapid, este de părere că schimbarea de antrenor de la echipa giuleşteană a fost una inspirată. Acesta mai spune că jucătorii şi-au dat seama în ce situaţie sunt acum.

A fost de bun augur această schimbare din ce am văzut și din declarațiile jucătorilor. Asta nu înseamnă că Grigore nu a fost un antrenor bun.

Probabil că s-au descătușat și au înțeles că e ultimul tren pe care pot să îl prindă cu această victorie. Mi-aș dori Rapidul să revină în Liga 1, pentru că campionatul nostru are nevoie de echipele de tradiție.”, a declarat Cristi Dulca, pentru ProSport.

În acest moment, Rapid Bucureşti se află pe locul 8 în Liga a 2-a, cu 30 de puncte acumulate în cele 18 partide disputate.

Foto: Alex Paraschiv / Sport Pictures

Citeşt şi Mihai Iosif, savuros după ce Rapid a zdrobit-o pe Dunărea Călăraşi cu 4-0: ,,Bag şi alunecări pentru echipa asta”

realitatearapidNicolae Grigoreliga 2mihai iosifcristi dulca
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină