Niculae, optimist: „Vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri”. Câte abonamente s-au vândut

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 18:32,
Suporteri Rapid
Suporteri Rapid

Revenirea Rapidului în Liga 1 este unul dintre cele mai așteptate momente ale noului sezon de Liga 1, iar cererea biletelor este pe măsură.

Cu repatrierea lui Cristi Săpunaru, cu venirea a doi veterani precum Dragoș Grigore și Junior Morais, cu o nouă ”casă”, premisele pentru un sezon de vis sunt foarte mari pentru giuleșteni.

În aceste condiții, Daniel Niculae a afirmat că Rapidul va fi printre echipele cu cei mai mulți suporteri de pe prima scenă fotbalistică, indiferent de meciurile de acasă sau din deplasare. Drept dovadă, oficialul de 38 de ani a anunțat că s-au vândut deja peste 1.100 de abonamente pentru noul sezon, iar în curând, tichetele se vor pune în circulație și la casele de bilete.

„Până azi ştiu că erau vândute peste 1.100 de abonamente vândute. Mâine sau poimâine vom începe şi comercializarea biletelor la casele de bilete. Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri în acest sezon al Ligii I, dacă nu chiar prima.

Toată lumea aplaudă revenirea noastră pe prima scenă, chiar şi rivalii. Pentru că eu am mai spus, dacă nu ai rivali, nu ai concurenţă. Iar dacă nu ai rivalitate şi concurenţă nu ai nici calitate. Aşa că eu spun că vom avea o afluenţă mare de spectatori, atât la partidele de pe teren propriu, cât şi la cele din deplasare”, a declarat, entuziasmat, Daniel Niculae, la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO-VIDEO | RAPID ȘI-A PREZENTAT NOILE ECHIPAMENTE! CUM VOR FI ÎMBRĂCAȚI SĂPUNARU&CO

 

realitateasuporteriliga 1daniel niculaebileteabonamenterapid