Nicușor Stanciu a spus lucrurilor pe nume după remiza albă cu Bulgaria: „Majoritatea românilor sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să jucăm prost sau să nu jucăm bine?”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 05 iunie 2024, ora 10:39,
Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Naționala României nu a reușit să își încânte fanii marți seară. „Tricolorii” au obținut doar o remiză albă acasă cu Bulgaria.

Nicolae Stanciu a răbufnit după meci. Iată ce a transmis căpitanul echipei naționale.

„Majoritatea românilor sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să jucăm prost sau să nu jucăm bine?”

„Ne-am simțit bine să fim din nou împreună, ne doream să câștigăm, dar cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai sunt două săptămâni până la turneul final și avem timp să reglăm anumite lucruri.

(n.r.-‘Trebuie să ne facem griji?’) Griji, de ce? Păi te întreb și eu, îmi puneți niște întrebări… Un penalty ratat, și? Și eu am ratat, și Dennis a ratat. În 2016 am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că o să câștigăm EURO. Clar că trebuie să punem la punct anumite lucruri, dar de ce să vă faceți griji? În primul rând, nu credeați că ne calificăm. Acum o lună erau toți fericiți că mergem la EURO. Nu știu dacă sunt așteptările prea mari. Noi ne-am calificat și noi vom merge la EURO și vom reprezenta România.

Majoritatea românilor sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să jucăm prost sau să nu jucăm bine? Sunt meciuri și meciuri. Vom vedea acolo cum vom fi. De problemele astea se ocupă selecționerul. Normal că a fost un test util, normal că nu a fost ușor să joci cu o echipă care nu luptă pentru nimic și încearcă de toate.

Logic că nu e Ucraina, iar la un turneu final sunt meciuri diferite, unde meciurile sunt închise. Vă amintiți meciul de deschidere cu Franța, unde au câștigat în minutul 90.

Normal că m-am speriat la faza cu Răzvan Marin pentru că nu am văzut ce s-a întâmplat. Toți jucătorii sunt importanți, avem nevoie ca toată lumea să fie sănătoasă”, a declarat Nicolae Stanciu, după meciul amical cu naționala Bulgariei.

nicolae stanciunationala Romaniei