Nicușor Stanciu, răsfățatul cehilor: „Anul 2021 este pur și simplu anul lui”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 14:23,
Nicolae Stanciu

Nicușor Stanciu are un sezon de vis la Sparta Praga, echipă cu care a devenit campion și are șansa de a cuceri eventul.

Internaționalul român a fost protagonist în echipa de pe ”Generali Arena” care și-a adjudecat un nou titlu în Cehia. Mijlocașul a contribuit la succesul echipei sale cu 12 goluri și șase pase decisive în 28 partide disputate în actuala stagiune din Cehia.

Sursa foto: Profimedia Images Nicolae Stanciu

Contribuțiile lui Stanciu i-au impresionat pe jurnaliștii cehi de la Isport, care au declarat toți la unison că „anul 2021 este pur și simplu anul lui Nicolae Stanciu!”. Aceștia i-au prezentat cifrele și au rămas fascinați de ele. Mijlocașul a trimis cele mai multe șuturi pe poartă din întreg campionatul, 80 din cele 402 ale Spartei Praga au fost ale sale. Jucătorul a avut și 50 de driblinguri reușite, printre cele mai multe din Cehia.

Stanciu a împlinit pe 7 mai, zi istorică pentru întreg fotbalul românesc, vârsta de 28 ani. Mijlocașul a câștigat al doilea titlu consecutiv cu Sparta Praga și al cincilea din carieră, după cele două cu FCSB și cel cu Anderlecht.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Nicușor Stanciu, cel mai bun din Cehia! Ce premiu a primit internaționalul român al Slaviei Praga

campionrealitateasparta praganicusor stanciujurnalisti cehi
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită