Noapte albă pentru oficialii de la FCSB! Varianta inedită luată în calcul pentru ca meciul cu Liberec să aibă loc

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 09:37,
anamaria prodan gigi becali

FCSB a încercat de urgență să își completeze lotul cu fotbaliști care să îi înlocuiască rapid pe cei descoperiți pozitiv la testul COVID-19. 

Iar cea mai la îndemână variantă a fost cea a aduceri a 4 jucători de la Astra, mai ales că și patronul Ioan Niculae se oferise să îi dea o mână de ajutor prietenului său, GIgi Becali. Doarcă transferurile lui Constantin Dima, David Bruno, Daniel Graovac și Valentin Gheorghe ar fi picat în ultima clipă din cauza impresarilor, ale căror pretenții nu au putut fi satisfăcute de către patronul roș-albaștrilor.

Dar Gigi Becali a găsit imediat un alt sprijin. Anamaria Prodan s-a oferit să îl ajute pe latifundiarul din Pipera într-un moment atât de delicat. Astfel, cei de la Hermannstadt au trimis la FCSB doi fotbaliști pentru duelul din această seară cu Slovan LIberec. Este vorba despre Goran Karanovic și David Caiado. Cei doi fotbalişti au ajuns deja la Bucureşti conform infomațiilor digisport.ro şi urmează să facă testul COVID-19. Mai interesant este că cei doi ar putea să se întoarcă la Sibiu, după acest meci în cazul în care FCSB va fi eliminată din competiție! 

Inițial în cărți au fost și alți doi jucători ai ardelenilor, dar în privința lui Raul Opruț și a lui Romario Pires, negocierile s-au împotmolit.

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | Lovitură de grație pentru Gigi Becali! Man și Tănase, pozitivi la testul de coronavirus!

karanovicHermannstadtrealitateafcsbcaiadotransferuri
reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru

csa

Tragedie în familia Stelei. Un fost campion a încetat din viață