NOI IMAGINI ȘOCANTE cu atacul lui Reghecampf: Anamaria Prodan, sub „ploaia” de pumni și palme. MOMENTUL EXACT în care antrenorul și-a ieșit din minți

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 16:52,
În contractul dintre Anamria Prodan și Dennis Man exista o clauză de exclusivitate conform căreia impresarul trebuia să fie de față la orice contract urma să-l semneze jucătorul
În contractul dintre Anamria Prodan și Dennis Man exista o clauză de exclusivitate conform căreia impresarul trebuia să fie de față la orice contract urma să-l semneze jucătorul

Realitatea PLUS prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, noi imagini șocante de la bătaia de la Snagov! De data aceasta, vă arătăm imagini surprinse de camerele de supraveghere în care se vede clar cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o trântește la pământ pe Anamaria Prodan, extrem de nervos, apoi o lovește fără milă!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au agresat reciproc, sâmbătă, la locuința din Snagov. Ambii s-au prezentat, ulterior, la INML, pentru a-și scoate certificate medico-legale, ca dovadă a bătăilor.

Realitatea PLUS vă prezintă NOI IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE care surprind momentul în care Anamaria Prodan a fost agresată de Reghecampf. În IMAGINILE ȘOCANTE care au ajuns și pe masa anchetatorilor se observă cum Reghecampf o trântește pe Anamaria Prodan la pământ, apoi se repede spre mașină pentru a-l lovi pe șoferul impresarei, care înregistra totul cu telefonul mobil. Nu s-a oprit aici, a revenit la ea și a continuat altercația, iar toate aceste momente groaznice au avut loc sub privirile șoferului lui Laurențiu Reghecampf, care se uita nepăsător, fără sa intervină.

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, spunea, sâmbătă, Anamaria Prodan, după momentul atacului.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul iar Anamaria Prodan a încercat sa scape din mâinile lui fugind si întrebând dacă am filmat pentru a merge la politie. Am sa-mi fac dreptate pentru ca dacă toleram așa ceva vom ajunge rușinea Europei.

Imi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explica totul. Dacă am ajuns sa trăim intr-o țara unde la TV se comenteaza ca femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o in bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau in cale… suntem ca națiune fara identitate. Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat caci acest om Reghecampf este sau trebuia sa fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia sa fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă sa explice ca femeia mertita bătută! Văd femei care probabil trăiesc in așa teroare acasa, care aproba bătaia fata de femeie. Este strigător la cer! Am fost șocat, am filmat caci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, in timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile in san si zâmbea… Trăim intr-o tara unde poliția nu isi face datoria! Arestam „interlopi” si ne e frica de „vedete”. Rușine tututor celor ce promovează așa ceva! CNA si toate institutiile non guvernamentale si guvernamentale nu au miscat un deget, desi sunt platite din banii statului”, a declarat, pentru realitatea.net, Eugen, soferul Anamariei Prodan.

anamaria prodanreghecampfromania