Noi informații despre transferul lui Ianis Stoica la Arsenal: „Interesul este real, nu posibil!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 09:42,
Ianis Stoica, sursa foto- Profimedia Images
Ianis Stoica, sursa foto- Profimedia Images

Fotbalistul în vârstă de 18 ani al celor de la FCSB a semnat zilele trecute cu firma de impresariat condusă de frații Becali, după ce a fost reprezentat ani la rând de Anamaria Prodan!

Ianis Stoica a avut parte de un sezon reușit în tricoul roș-albaștrilor, iar evoluțiile sale pare că le-au atras serios atenția cluburilor din străinătate. După ce patronul FCSB-ului a anunțat săptămânile trecute că Arsenal Londra a intrat deja pe fir pentru transferul jucătorului, recent, Anamaria Prodan l-a contrazis pe afacerist, spunând că nu este nimic real.

Cu toate acestea, Liubliana Nedelcu, agentul care îl reprezintă, printre alții, și pe Edi Iordănescu, a oferit mai multe detalii despre interesul londonezilor pentru Ianis Stoica. Concret, impresara a dezvăluit că Arsenal a început să se intereseze de serviciile noului puști-minune pe la începutul lunii octombrie și a ținut să evidențieze că toate discuțiile sunt unele cât se poate de reale.

Prima oară când cei de la Arsenal au întrebat despre Ianis Stoica a fost la începutul lui octombrie, 8 octombrie, mai exact, iar toate discuțiile despre un ‘posibil interes’ nu își au rostul pentru că interesul este real, nu posibil, a scris Liubliana Nedelcu, pe contul personal de Facebook.

Gigi Becali, despre suma cerută în schimbul lui Ianis Stoica

,,Tată, lucrurile sunt clare cu Ianis Stoica. Că am cerut eu pe Ianis Stoica 10 milioane, deși mi se dăduse 7, este altă treabă. Știu eu de ce am cerut banii ăia și știu și de ce am spus lucrul ăsta public. Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Nu o să vedeți voi că o să plece de la mine jucători de 18, 19 ani. Nu o să dau eu drumul la fotbaliști tineri de la FCSB după două, trei dușuri făcute în vestiarul echipei mele. Dennis Man ați văzut cât ani a jucat la mine? Credeți că nu am tot avut oferte pentru el până să îl las să plece la Parma? Știu foarte bine cât am fost bătut pe la cap cu Dennis Man.”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și REACȚIA PATRONULUI DE LA FCSB DUPĂ CE IANIS STOICA A SEMNAT CU FRAȚII BECALI: „EU NU AM NICIO TREABĂ!”

Ianis Stoicafcsbliubliana nedelcutransfer FCSBrealitatealiga 1