Noile dezvăluiri ale medicului care s-a oferit să lucreze gratis la Dinamo: „Nimeni nu știe cum a dispărut aparatura medicală!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 16:34,
motoaca

Viitorul lui Dinamo este unul destul de incert în aceste momente, iar situația se înrăutățește pe zi ce trece la formația din Ștefan cel Mare!

După ce unul dintre antrenamentele “câinilor” a fost modificat din cauza faptului că nu era niciun cadru medical în jurul echipei care să asiste la ședința de pregătire, fostul medic al dinamoviștilor s-a oferit să ajute gratis echipa pentru cel puțin două meciuri.

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a decis să plece din Ștefan cel Mare acum câteva luni, după un conflict cu fostul antrenor ceh, Dusan Uhrin Jr. Acum, Motoacă s-a oferit să sprijine clubul “alb-roșu”, dar când a văzut condițiile în care elevii lui Cosmin Contra sunt nevoiți să se pregătească, s-a răzgândit și a plecat.

Am fost sunat acum două zile de Şerdean, dacă pot ajuta într-un fel, am cerut o opinie celor de la DDB, m-am oferit gratuit, trebuiau să îndeplinească nişte cerinţe către ambulatoriul de specialitate Ialomiţa, ca să pot ieşi din program, pentru că eu dimineaţa sunt la Spitalul Judeţean, n-au reuşit să facă hârtia. Eram pe autostrada, pe drumul spre Săftica şi am fost anunţat că Cosmin Contra va susţine un antrenament uşor pentru că nu pot ajunge în timp.

O imagine dezolantă a unei uzine in paragină, am găsit o geantă incompletă cu nişte resturi medicale, lipsă de aparatură şi unii dintre preparatorii fizici, Luis, a acuzat faptul că acum două zile a existat aparatură în bază, nu se ştie cum a dispărut, cine a plecat cu ea.

Au existat 4-5 tipuri de aparate şi la venirea mea am crezut că e o glumă, spaniolii au părut uimiţi că nu mai există acele aparate, nu numai aparate, nu mai era nimic în cabinetul medical unde e sala de tratamente. Erau nişte resturi pe jos, cutii goale”, a relatat Adrian Motoacă pentru Telekom Sport.

Citește și FOTO | Imagini emoționante din Argentina! Fanii lui Maradona își iau AD10 de la “El Pibe d’Oro”

Ulterior, medicul a vorbit și despre dialogul pe care acesta l-a avut cu antrenorul Cosmin Contra. „Guriță” s-ar fi oferit să cumpere din banii lui o trusă medicală care să poată asigura buna desfășurare a antrenamentelor de la echipă. Motoacă spune că i se pare un lucru josnic faptul că a fost chemat să ajute echipa de noua conducere, iar în momentul în care a ajuns la baza de pregătire nu a mai găsit nimic din aparaturile medicale ale clubului.

”Am discutat cu Cosmin şi mi-a spus: ”asta e situaţia, bine că ai venit şi că ai văzut despre ce e vorba, ştiu că eşti în strânsă legătură cu DDB, nu vreau să mă creadă lumea pe mine, poţi spune singur ce ai văzut şi ce ai găsit. Dacă te pot ajuta cu ceva să dau bani, să cumpărăm o geantă, să facem ceva pentru antrenamente să fie corect, voi da eu bani”. Mi-a spus să fac o hârtie şi, dacă spaniolii nu îndeplinesc acele cerinţe în 48 de ore, mă ajută el cu micile produse medicale de care avem nevoie pentru antrenament.

Mi se pare o glumă proastă să chemi un om să te ajute, nu eu am insistat să vin la club, am fost sunat şi am vorbit inclusiv cu domnul Couto. Mi-au spus să mă duc la birouri la RIN, pentru că ei se ocupă de Săftica. O geantă pentru competiţii, i-am spus şi lui Rufo, o puteam încropi cu 200 euro, nu e vorba de o geantă de UCL, e o geantă cu minim necesar pentru tratamente de ASL, BFL, pentru situaţii de urgenţă în cazul unei accidentări minore, de la o sângerare nazală până la o luxaţie”, a mai spus Motoacă pentru sursa citată.

Citește și Susținere pentru CFR Cluj, înaintea meciului cu Roma: “Chiar dacă şansele lor sunt mici, trebuie să profite de ele!”

declaratiimedicliga 1motoacadinamorealitatea
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român