Noul administrator special al lui Dinamo, de partea lui Gigi Becali: ”FCSB este continuatoarea clubului care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 24 iulie 2022, ora 10:59,

Becali și CSA Steaua se află în conflict de mai mulți ani. Dinamo a retrogradat, iar în Ștefan cel Mare a fost numit un nou administrator special, după plecarea lui Iuliu Mureșan. Este vorba despre Vlad Iacob, care susține că FCSB este continuatoarea Stelei.

”FCSB este continuatoarea în plan sportiv a clubului Steaua, a clubului care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni. Eu nu țin minte ca clubul deținut de Gigi Becali să fi retrogradat în ligile inferioare.

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo va fi unul interesant. Eu personal nu voi prezenta acel meci ca fiind Eternul Derby, în schimb sunt sigur convins că va fi un duel foarte interesant, deoarece e un duel între fosta echipă a Ministerului de Interne, împotriva actualei echipe a Armatei. Sper să avem o audiență cât mai mare”, a spus Vlad Iacob la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

steauafcsbdinamo