Noul antrenor de la FCSB a EXPLICAT relația cu Lucian Filip! ”A expus altfel lucrurile”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 06 ianuarie 2019, ora 09:21,
gigi becali si teja conferinta de presa 2

Mihai Teja, 40 de ani, a menționat ce relație are cu fotbalistul FCSB-ului, Lucian Filip. Noul tehnician de la formația din capitală a oferit explicații după ce Gigi Becali a declarat un aspect negativ legat de relația jucător-antrenor.

”Mi-a spus că nu poţi face posesie cu Filip.” a declarat Gigi Becali după ce l-a numit în funcție pe Mihai Teja la FCSB. Noul antrenor a oferit explicația pentru cele întâmplate. Acesta a menționat că jucătorul este important, iar patronul formației din capitală a interpretat lucrurile.

”Nu, cu siguranţă discuţia a fost alta cu domnul Becali. Poate domnul Becali a expus altfel lucrurile. Cu siguranţă voi avea o discuţie cu Filip. El este, din punctul meu de vedere, un jucător foarte important pentru Steaua. Am nevoie de toţi jucătorii, nu va pleca niciun jucător.

Citește și Teja a dezvăluit cum a ajuns la FCSB: „Nu aveam numărul lui”

Am nevoie de toţi jucătorii, pentru că trebuie să câştigi titlul şi atunci cu siguranţă vor veni momente când trebuie să apelezi la toţi jucătorii. Lucian Filip este un jucător important pentru Steaua şi cu siguranţă ne va ajuta. Îl cunosc de foarte mult timp, îl cunosc de 7-8 ani, de când am fost antrenor secund la Steaua. Am lucrat cu el, e un băiat cu un caracter extraordinar şi voi avea o discuţie, cu siguranţă nu va fi nicio problemă.” a declarat Mihai Teja pentru Telekom Sport.

Noul antrenor va avea o misiunea complicată la roș-albaștrii. Nicolae Dică a lăsat echipa la 6 puncte în spatele CFR-ului, asta după ce ardelenii s-au impus cu 2-0 la București. 

Vezi și VIDEO | Dumitrescu Ilie, mulțumim pentru momentele de MAGIE! Fostul internațional a împlinit 50 de ani

lucian filipfcsbechipa nouamihai tejarelatieantrenor
Temporary COVID-19 hospital in western Moscow

EURO 2020 | Aproape de tragedie. Suporter, în stare gravă

djokovicroland garros

Djokovic, în culmea fericirii după triumful de la RG! Nu uită de Tsitsipas: ”Înțeleg ce simte”