Nu îi mai pasă de fotbal! „Un gangster ne distruge ţara!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018, ora 21:12,
dragneacariat

Gigi Becali a lăsat fotbalul de o parte cu o zi înainte de aniversarea Centenarului! Finanţatorul FCSB s-a dezlănţuit împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Becali crede că protestele împotriva actualei guvernări sunt legitime şi a reamintit rezultatele dezastruoase ale guvernării PSD-ALDE.

„Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa.  Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția. Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni. Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara.  Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească. E adevărat că trebuie să fie pace dar orice acține care încearcă să-l dea jos pe gangster aș îndemna toată țara la proteste. Dar proteste pașnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Mâine este cel mai potrivit să se facă protest” – a fost discursul lipsit de menajamente al lui Becali la România TV.

Finanţatorul FCSB nu este la primul atac împotriva liderului PSD. În trecut l-a mai numit pe Dragnea „măscărici”, „tractorist”, „golan de Teleorman” sau „om de nimic”.

Liviu Dragnea nu va participa la parada organizată la Bucureşti de 1 decembrie. Colegii din PSD au anunţat că preşedintele Camerei Deputaţilor este răcit, iar medicii i-au interzis să stea în frig. 

1 decembriegigi becalicentenarliviu dragnea
sup-profimedia-0560554220

EURO 2020 | Aproape de tragedie. Suporter, în stare gravă

djokovicroland garros

Djokovic, în culmea fericirii după triumful de la RG! Nu uită de Tsitsipas: ”Înțeleg ce simte”