Nu mai e niciun dubiu! Toată lumea pariază pe Reghecampf: ”Va veni sută la sută”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 09 iulie 2020, ora 14:29,
reghecampf
reghecampf

Fostul director sportiv al FCSB-ului, Narcis Răducan, a dezvăluit în premieră numele viitorului antrenor al echipei patronate de Gigi Becali. 

Acesta este convins de revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca roș-albaștrilor. Deja doi dintre oamenii din stafful acestuia, Toni Petrea şi Thomas Neubert, sunt ca și confirmați la echipă, iar pentru Narcis Răducan acesta este unul dintre indiciile pentru al treilea descălecat al lui Reghe la FCSB.

”Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul.

Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului”, a fost comentariul lui Narcis Răducan la Pro X. 

Singura problemă ar fi clauza de reziliere pe care Reghecampf o are în contractul care îl mai leagă doi ani de Al Wasl. Tehnicianul a mai avut două mandate în trecut la FCSB.

”Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile„, a mai precizat fostul oficial al vicecampioanei.

CITEȘTE ȘI –>> Destinul arenei ”Ilie Oană” pe mâinile ”căpitanului”! Noua funcție a lui Vivi Răchită

narcis raducangigi becalilaurentiu reghecampffcsb