„Nu trebuie să ne grăbim cu declarațiile, că am fi murit deja!”-Bergodi, mesaj de mobilizare la Rapid!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 aprilie 2024, ora 17:40,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Rapid a început dezamăgitor play-off-ul cu două înfrângeri. Giuleștenii vor juca sâmbătă seară în compania celor de la CFR Cluj.

Cristiano Bergodi a vorbit despre lupta la titlu și despre diferența mare de puncte față de liderul FCSB. Tehnicianul italian a trasmis un mesaj de mobizilare.

„Nu trebuie să ne grăbim cu declarațiile, că am fi murit deja!”

„(n.r. a scăzut presiunea la Rapid, având în vedere că se află la 10 puncte distanță de FCSB?) Nu știu dacă a scăzut presiunea, presiunea există întotdeauna la Rapid. La Rapid trebuie să câștigi mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, iar după vom vedea.

Acum, nu putem să vorbim, cu tot respectul, despre FCSB, când este așa departe, la 10 puncte. Mi s-ar părea așa arogant”, a spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Mai sunt 24 de puncte la dispoziție pentru a încerca ceva. Primul meci e acum cu CFR, care este foarte important, după sunt alte meciuri directe.

Calm, nu trebuie să ne grăbim cu declarațiile, că am fi murit deja ca echipă. Calm, că în fotbal se poate întâmpla orice”, a mai spus tehnicianul italian.

cristiano bergodirapid