O legendă a lui Dinamo suferă pentru ,,câini”! ,,Mă doare situaţia de acolo”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 12:59,
Dinamo

Deşi a transferat o echipă întreagă la început de sezon, Dinamo nu se descurcă deloc bine în Liga 1.

Echipa antrenată de Cosmin Contra a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat, după meciul pierdut cu Sepsi în deplasare, scor 0-2.

Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Ioan Andone, marturiseşte că suferă când vede situaţia catastrofală în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare. Fostul antrenor mai spune că Dinamo nu ar fi trebuit să piardă meciul cu Sepsi.

Mă doare situația de acolo. Se întâmplă, ai adus 14 jucători, nu sunt răi, dar trebuie să fie pregătiți. Au avut și un program dificil, au pierdut nemeritat cu FCSB, cu Universitatea Craiova puteau să obțină cel puțin un punct, dar la Sepsi nu aveau voie să piardă.

ioan-andone-dinamo

Nu sunt omogeni, au probleme de organizare. Și problemele astea apărute, că nu au spaniolii bani, nu sunt în regulă. Cred, totuși, că vor remedia, pentru că au jucători buni.’‘, a spus Ioan Andone pentru Look Sport

Deşi echipa e pe locurile de retrogradare, Andone nu crede că soluţia ar fi să plece Cosmin Contra de la echipă.

,,Ar fi o greșeală să plece Contra. Trebuie să continue cu el acolo, acum i-a cunoscut pe jucători, până la urmă va remedia situația.”, a mai declarat Andone.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în campionat, cu 5 puncte adunate în opt jocuri disputate.

Citeşte şi David Caiado spune ce contract a semnat cu FCSB, de fapt! ,,Probabilitatea să joc nu era foarte mare”

realitateacontraandonedinamo