O legendă a lui Rangers dă de pământ cu Ianis Hagi: ”Face 2 milioane sau puțin sub banii ăștia!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 16:07,
ianis hagi rangers
ianis hagi rangers

Ianis Hagi (21 ani) a fost desființat de un jucător de legendă al lui Rangers.

Fiul ”Regelui” este împrumutat pe ”Ibrox” de Genk, iar scoțienii îl pot transfera definitiv pentru doar 5 milioane de euro.

Barry Ferguson (42 ani), jucător de legendă al celor de la Rangers, este de părere că internaționalul român nu valorează cinci milioane de lire, ci aproximativ două milioane.

„Nu cred c-ar putea fi în niciun caz vorba de aproape cinci milioane de lire. Ar face aproape două milioane ori puțin sub banii ăștia. Sgur că deține potențial și a avut unele momente de strălucire.

Dar încă n-a atins acel nivel de consistență, pentru că are doar 21 de ani. Împrumutul la Glasgow a atras atenția lumii fotbalului asupra lui. Când evoluezi la Rangers sau Celtic, te afli sub o mare presiune, pe care probabil că n-a mai simțit-o niciodată.” este de părere Barry Ferguson.

  • 4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.
  • Fiul ”Regelui” a bifat 12 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri, două în Europa League, în dubla cu Braga din șaisprezecimi, și unul în campionat, cu Hibernian.

Citește și Duckadam îi răspunde lui Bumbescu după atacul dur de la Realitatea Sportivă! Ce salariu are la FCSB fostul mare portar

rangersianis hagiBarry Fergusondeclaratii