O legendă a oltenilor a găsit jucătorul cheie din acest sezon: „Cu el pe teren luăm campionatul”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020, ora 15:13,
craiova bucurie

Gică Craioveanu, fostul golgehter al Ligii 1 în tricoul Universității Craiova, este încântat de faptul că alb-albaștrii și-au găsit omul de gol care să poată ajuta echipa în lupta pentru titlu. 

Directorul de imagine al oltenilor s-a arătat impresionat de forma pe care o traversează în acest moment bosniacul Elvir Koljic, fotbalist care a început cum nu se putea mai bine acest sezon în tricoul Universității, cu 5 goluri marcate în primele 4 etape de campionat. Gică Craioveanu nu s-a sfiit deloc să îl compare pe bosniacul de 25 de ani cu marele atacant al Craiovei din perioada de glorie, Rodion Cămătaru.

Și președintele juveților, Sorin Cârțu, s-a arătat mulțumit de randamentul pe care Koljic îl are în acest start de sezon.

„Koljic e ceea ce ne-a lipsit anul trecut. Toţi antrenorii care au fost înainte,  Papură şi Piţi, acuzau lipsa unui atacant care fructifică, unul care dă o altă notă atacului poziţional. E ceea ce ne trebuie.

Mă bucur pentru el, pentru forma lui, care se manifestă prin goluri care ne ajută. Poziţia asta, primul loc în clasament, i se datorează şi inspiraţiei lui din faţa porţii”, a declarat Sorin Cârțu.

O altă legendă a oltenilor are la rândul său cuvinte de laudă pentru Koljic.

„Koljic e un jucător care ajută foarte mult echipa, în special în momentele cheie. Gândiți-vă și la finalul sezonului trecut, când a ieșit la rampă exact când Craiova avea mai mare nevoie 

E un atacant care se pretează și la un joc combinativ, e și atacant de gura porții. Are talie foarte bună, are un joc de cap bun. Nu stă rău nici la capitolul viteză, e un fotbalist complet!„, a spus Emil Săndoi pentru Gazetă.

Citește și VIDEO | Alvaro Morata, un atacant cu multe….visuri!

cartucamataruliga 1sandoiu craiovarealitateakoljiccraioveanu
WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.10.40

VIDEO | Arena Națională, probleme înainte de primul meci de la EURO! Austria și-a anulat antrenamentul

2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final