O legendă stelistă laudă vedetele FCSB-ului: ”Văd lucruri extrem de interesante și de pozitive!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 00:52,
Man Tanase Coman FCSB

Legenda stelistă Ilie Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru FCSB.

FCSB s-a impus la limită în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1. Dennis Man și Florin Tănase, din penalty, au marcat golurile roș-albaștrilor.

”Mister” laudă jucătorii lui Toni Petrea pentru prestațiile excelente, dar și pe Gigi Becali pentru alegerile pe care le-a făcut când a decis staff-ul echipei.

”Gigi Becali a făcut o mutare câștigătoare cu Toni Petrea și Thomas Neubert, după ani de zile. Uitați-vă la exprimarea fizică. Vorbim de niște jucători despre care știam că au potențial, dar fără să ai o pregătire fizică…

Ceea ce am înțeles că s-a întâmplat și la Craiova, care și-a luat un preparator portughez. Îi vom vedea și pe ei nu acum, dar din sezonul viitor sigur. Asta a fost mutarea lui Gigi extrem de importantă!

Citește și EXCLUSIV | Lupta la titlu, o afacere în trei: ”CFR, Steaua lui Becali și Craiova!”

Văd niște lucruri extrem de interesante și extrem de pozitive în jocul FCSB-ului. Văd o liniște, văd jucători care continuă cu aceleași combinații, același stil de joc, cu ritm, cu viteză, indiferent de rezultat.

D-asta spun că Mister Gigi Becali a făcut o mutare interesantă după cinci ani, în afară de investițiile făcute. Îi mai trebuie un număr 9 și doi fundași centrali.” a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Citește și Toni Petrea, un antrenor mulțumit: ”Nu le-am dat șanse!”

ilie dumitrescufcsbdeclaratiirealitatealiga 1
Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A

dinamo

Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”