O mare campioană, dezvăluiri șocante: ”Am avut un semi-viol. Am fost bătută câteva ore în șir”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 17:14,
Ramona Erturk

Viaţa nu este pentru toată lumea la fel de frumoasă, după cum a mărturisit o mare campionă din ţara noastră.

O campioană a României a mărturisit care este drama pe care a ajuns să o trăiască în copilărie.

Sportiva dezvăluit cum a ajuns să fie agresată pe stradă de un necunoscut în momentul în care se întorcea de la grădiniţă spre casă.

Ramona Erturk, campioană la fitness, povesteşte că a fost abordată de un bărbat la vârsta de 6 ani, iar ceea ce a urmat după ce a intrat în vorbă cu ea este destul de greu de descris, însă campioana de la fitness a avut curajul să o facă.

Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și, când eram în parc, îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid.

captura foto: Antena 1

A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil.

Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok”, a rememorat Ramona, în cadrul emisiunii ,,Chefi la Cuţite”, de pe Antena 1.

Citeşte şi VIDEO ȘOCANT! Un hocheist a murit după ce a fost lovit de puc, în cap

semi violdramaramona erturkfitnessrealitatea