O nouă condamnare în fotbalul românesc! „Pinalti”, ani grei de închisoare cu executare

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 17:25,
dna
dna

Fotbalul românesc are parte din nou de vești mai puțin plăcute, vești ce nu fac cinste imaginii sportului-rege. Un fost patron din Liga 1 a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Gheorghe ”Pinalti” Ștefan, fost primar în Piatra Neamț și conducător al celor de la Ceahlăul, a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare, decizie definitivă, în dosarul ”Giga TV”.

Alături de acesta, a mai primit o pedeapsă asemănătoare și Viorel Hrebenciuc, ex-deputat PSD și deținătorul postului respectiv, trei ani.

Alți doi inculpați au fost Laura Georgescu, fostă șefă a CNA, care a primit 4 ani și jumătate de închisoare cu executare, în timp ce Narcisa Iorga, alt fost membru al CNA, a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Dosarul ”Giga TV” vizează modul în care postul tv a primit licența de emisie, după ce fusese retrasă. Procurii DNA au cerut la ultimul termen ca apelul inculpaților să fie respins și să fie menținute pedepsele stabilite anterior, potrivit Realitatea Plus, astfel că deciziile sunt definitive.

CITEȘTE ȘI –>> STENOGRAME ULUITOARE LA DNA ÎN CARE APARE NUMELE ANAMARIEI PRODAN! IMPRESARUL, ÎNJURAT CA LA UȘA CORTULUI

inchisoare cu executarestefan gheorghedosarul giga tvrealitateapinalti