O nouă reacție după victoria răsunătoare a Corvinului Hunedoara cu CFR Cluj: „S-a creat un fenomen aici!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024, ora 15:11,
Corvinul Hunedoara
Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunedoara a produs una dintre cele mai mai surprize din ultimii ani. Formația pregătită de Florin Maxim s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut de CFR Cluj cu 4-0.

Romulus Gabor, fostul jucător al hunedorenilor, a reacționat după ce și-a văzut fosta echipă triumfând într-o asemenea manieră. Fostul fotbalist a evidențiat dragostea îndreptată către echipa din Liga 2.

„S-a creat un fenomen aici!”

„Au început să apară rezultatele. Eu zic că echipa noastră a jucat foarte bine. Lumea este dornică de fotbal la Hunedoara. N-am mai văzut așa plin stadionul de când jucam cu Steaua, Dinamo, Rapid. Erau jucători valoroși, echipe valoroase.

Lumea de aici a început să vină la fotbal. S-a creat un fenomen aici. Acum e entuziasm, sperăm ca Primăria să-și mențină acest atașament față de echipă. E creația primarului de aici (n.r. Dan Bobouțanu). Trebuie să-i mulțumim și lui Mircea Lucescu.

Este foarte bine că am reușit să ne calificăm. Așa, mai aude lumea de noi, de un oraș în care au desființat și gara, nu mai oprește nici trenul… Ok, avem și Castelul Corvinilor și alte, dar acum suntem așa cum suntem”, a spus Romulus Gabor, conform Digi Sport.

Romulus Gaborcorvinul hunedoara