Obiectivul Simonei Halep în 2019: „Un nou trofeu de Mare Șlem”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018, ora 18:44,
simona-halep-roland-garros
simona-halep-roland-garros

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a anunțat că vrea să câștige un turneu de Mare Șlem în 2019. În acest sezon, constănțeanca a triumfat la Roland Garros, fiind primul trofeu major din carieră.

Wimbledon este ținta Simonei. Cel mai bun rezultat înregistrat până acum rămâne semifinala din 2014. În acest an, Halep a fost eliminată încă din turul al treilea.

Dacă problema la spate se va rezolva, atunci voi avea posibilitatea să muncesc, am încredere că va fi bine. Îmi doresc un nou trofeu de Grand Slam, este un ţel de fiecare an. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum obiectivul este Wimbledon. E greu să spun acum cum mă voi simţi la începutul anului competiţional. Am încredere că va fi un an bun, deşi poate va fi mai greu la început, pentru că nu am avut foarte multe meciuri pe acest sfârşit de sezon.  Sunt gata să o iau de la capăt, să-mi setez un nou obiectiv„, a spus Halep pentru Tennis World USA.

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, este încrezătoare că românca se va putea impune pe iarba de la Londra.

Wimbledon e un obiectiv bun și cred că poate să facă asta, dar cheia e să dobândească încredere printr-un sezon bun. Startul nu va fi ușor, trebuie să fim răbdători, să nu apară critici după fiecare meci„, a spus Ruzici, fostă jucătoare și campioană la Roland Garros în 1978.

wtaobiectivwimbledontrofeu2019us openroland garrossimona halepaustralian openmare slem